Σε έναν ανανεωμένο χώρο ιδανικό για τις αποστάσεις που απαιτούνται λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, ο επισκέπτης της ταβέρνας “Τέσσερις Εποχές”, περιηγείται γευστικά σε ένα “ταξίδι απολαύσεων” που συνδυάζει το παραδοσιακό και το μοντέρνο, έχοντας πινελιές από Πρέβεζα, Ήπειρο, αλλά και όμορφες γωνιές της Ελλάδας.
Γεύσεις που συνδυάζουν ένα χταπόδι Ιονίου με μία αφράτη φάβα ή ένα χειροποίητο κους-κους με αγριογούρουνο και μανιτάρια, “παντρεύονται” ιδανικά.
Μαγειρεμένα με τρόπο που θυμίζουν σπιτικές συνταγές και προσεγμένη εικόνα αναφορικά με το πως παρουσιάζονται στο πιάτο σας, σε συνδυασμό με το άρτιο και γρήγορο service, μαρτυρούν πως η εξυπηρέτηση στις “Τέσσερις Εποχές” αποτελεί ένα άριστο συνοδευτικό της εξαιρετικής γεύσης.
Τα φρέσκα ψάρια και λαχανικά, τα επιλεγμένα κρεατικά και το πλήθος προϊόντων τοπικών παραγωγών δίνουν μία ποικιλία γαστρονομικών επιλογών, που όταν συνοδεύονται με κρασί, τσίπουρο ή άλλη επιλογή της αρεσκείας σας, εγγυώνται μία πολύ ευχάριστη γευστική εμπειρία.
Το κατάστημα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, ενώ διατίθεται και για εκδηλώσεις.
Τα νέα πιάτα στο μενού επιμελήθηκε ο διακεκριμένος Chef Στέφανος Κολιμάδης.
“Τέσσερις εποχές”
Εθνικής αντιστάσεως, Μύτικας, Πρέβεζας
Τηλ. 2682 041672
Υπεύθυνος καταστήματος: Χρήστος Πρίφτης