Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 23:32

«Η Πρέβεζα είναι για παραπάνω κατηγορίες»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Χρήστος Βασιλείου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» Οδυσσέας Ντούσκος και ο παίκτης της Δόξας Ωρωπού, Άγγελος Τσώλης, μίλησαν στην κάμερα του atpreveza.gr για την αναμέτρηση ΠΑΣ Πρέβεζα-Δόξα Ωρωπού, αλλά και τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

vasileiou

Αναφορικά με την πρώτη άποψη που έχει σχηματίσει για το έμψυχο υλικό του ΠΑΣ, ο κ. Βασιλείου υποστήριξε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ηθικό και υλικό καλό. Πρέπει να δουλέψουμε όσο μπορούμε για να μπορέσει η ομάδα να βγει στην πρώτη θέση και να πάει στα μπαράζ. Το μέλλον στο ποδόσφαιρο είναι τα νέα παιδιά. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει αρκετούς καλούς ‘’μικρούς’’. Σκοπός είναι να πάρουν και αυτοί παιχνίδια, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και στα μπαράζ».

Αναφορικά με τον καλό ρυθμό που έδειξε η ομάδα στο γήπεδο, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε:  «Το πρώτο που πρέπει να αλλάξουμε και πρέπει να υπάρχει είναι η πειθαρχία. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ στην προπόνηση και από τα 5 που λέμε στον πίνακα, βγάζουν τα 3 στο γήπεδο. Αυτό είναι καλό. Όσο μπορούν και αφομοιώνουν κάποια πράγματα, ειδικά στην προπόνηση θα γίνεται και καλύτερη η ομάδα.

Θα τελειώσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και μετά θα κοιτάξουμε το μπαράζ. Θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε για τα μπαράζ. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, δε φτάνουμε ούτε στα μπαράζ, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Για να μπορέσει να ανέβει η Πρέβεζα, η οποία όπως σας έχω πει δεν πρέπει να παίζει σε αυτή την κατηγορία. Είναι για παραπάνω κατηγορίες»

Οδυσσέας Ντούσκος: «Είναι τιμή που παίζω σε αυτή την ομάδα και φοράω αυτή τη φανέλα»

IMG 8067

Ο νεαρός Οδυσσέας Ντούσκος, ο οποίος «μαθαίνει» από τους έμπειρους παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα μέσα στο γήπεδο, ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Είναι τιμή που παίζω σε αυτή την ομάδα και φοράω αυτή τη φανέλα. Όταν παίζεις στον ΠΑΣ Πρέβεζα είναι ‘’σκαλί’’ για να καθιερωθείς και να πας κάπου παραπάνω».

Άγγελος Τσώλης:  «Παίξαμε τη μπάλα μας, αλλά το σκορ είναι βαρύ. Συνεχίζουμε για τη σωτηρία»

IMG 8066

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ωρωπού, Άγγελος Τσώλης, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα και τη συνέχεια για την ομάδα του, στη «μάχη» της σωτηρίας: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Πρέβεζα είναι πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Παίξαμε τη μπάλα μας, αλλά το σκορ είναι βαρύ. Συνεχίζουμε για τη σωτηρία. Έχουμε άλλα 5 ματς. Πιστεύω θα πάρουμε κάποιους βαθμούς για να σώσουμε την ομάδα. Ο Ωρωπός είναι μια μεγάλη ομάδα. Ο σύλλογος εδώ, οι παλαίμαχοι μας βοηθούν. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να είναι σε αυτή τη βαθμολογική κατάσταση.

‘Εχουμε ματς στην έδρα μας με τη Σινώπη και την Ένωση, που είναι όμως πολύ καλές ομάδες. Και με το Καλαμίτσι, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στον Ωρωπό. Ο Ωρωπός είναι πολύ καλή έδρα».