Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 15:43

Foxbet.gr: Λεβαντόβσκι + «Οράνιε» = Γκολ!

Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet

Ξεκινάει το... μενού της 5ης αγωνιστικής του Nations League, θα εστιάσουμε στην πρώτη κατηγορία και τον Α' όμιλο, στην αναμέτρηση της Βαρσοβίας. Η Εθνική Ελλάδας αγωνίζεται το Σάββατο, κόντρα στην Κύπρο, εκτός.

Μεταγραφές Ευρωλίγκα: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Πολωνία – Ολλανδία: Over 2.5 & G/G, στο 2.15

Η κατάσταση στον όμιλο είναι ρευστή, οι Πολωνοί μπορούν να τερματίσουν από πρώτοι (τραβηγμένο σενάριο και μόνο με νίκη απόψε) έως τελευταίοι. Ξεκίνησαν ιδανικά, επικρατώντας 2-1 της Ουαλίας, ηττήθηκαν δύο φορές από το Βέλγιο, ενώ στα συν το ότι απέσπασαν 2-2 στην έδρα της αποψινής τους αντιπάλου. Ουσιαστικά αυτό ήταν το αποτέλεσμα που τους κρατά ζωντανούς στον όμιλο. Μπροστά έχουν καλούς παίκτες με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος... ξανάνιωσε φέτος μετά τη μεταγραφή του από την Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα. Πίσω είναι τα θέματά της, δέχτηκε γκολ και στα 4 παιχνίδια της ως τώρα στον όμιλο.

Οι «οράνιε» παραμένουν αήττητοι και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου (επίδοση 3-1-0), φτιάχνουν μομέντουμ ενόψει του Μουντιάλ. Σκόραραν 11 γκολ σε 4 αγωνιστικές, παρότι σε όλες παραβιάστηκε η εστία τους από τουλάχιστον μία φορά (στα μισά ματς από δύο). Δύσκολα θα αλλάξουν τη νοοτροπία τους τώρα, είναι στο DNA το επιθετικό στυλ. Περιμένουμε να δεχτούν γκολ κι από τη στιγμή που σκοράρουν από τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε παιχνίδι, θα επιλέξουμε το παρακάτω συνδυαστικό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα