Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 14:42

Foxbet.gr: Νίκες για τόνωση ψυχολογίας για Ολλανδία και Αγγλία

Βγαίνουν τα... κομπιουτεράκια στο Μουντιάλ. Εκκίνηση της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής και εκτός του αποκλεισμένου Κατάρ, οι υπόλοιπες 7 ομάδες του 1ου και του 2ου ομίλου έχουν ελπίδες πρόκρισης. Ευρωπαϊκές μάχες για Προμηθέα και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.

Ακολουθούν τα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος του Foxbet.gr από το κουπόνι της Τρίτης (29/11).

 

5495. Προμηθέας - Τουρκ Τέλεκομ (19:30)

Πριν πάμε στο Μουντιάλ, θα ξεκινήσουμε με μπάσκετ και το ματς του Προμηθέα για το Eurocup. Η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, όμως στην Ευρώπη, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό επί της Σλασκ και παραμένει στην κορυφή του ομίλου. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Τουρκ Τέλεκομ. Σε εκπληκτική κατάσταση η τουρκική ομάδα, προπορεύεται και στην τουρκική λίγκα. Ο Προμηθέας έβγαλε κούραση κόντρα στον Ολυμπιακό κι αν το επαναλάβει θα το πληρώσει σήμερα. Το διπλό θα είναι η επιλογή μας, σούπερ η απόδοση 2.30.

 

132. Εκουαδόρ - Σενεγάλη (17:00)

Για τον 1ο όμιλο. Άριστες οι εντυπώσεις που έχει αφήσει το Εκουαδόρ, το οποίο έχει 4 βαθμούς. Χρειάζεται να μη χάσει για να βρεθεί στους «16». Αμφίβολος ο ηγέτης του, Βαλένσια, ο οποίος έχει σημειώσει και τα 3 γκολ του στη διοργάνωση (και τα 6 τελευταία γενικά του Εκουαδόρ σε Μουντιάλ). Η Σενεγάλη αγχώθηκε, αλλά επικράτησε του Κατάρ και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης. Με νίκη προκρίνεται σίγουρα στα νοκ άουτ, με «Χ» περιμένει το... θαύμα, να κερδίσει το Κατάρ την Ολλανδία. Ζόρικο ματς, για το Εκουαδόρ θα παίξει μεγάλο ρόλο αν αγωνιστεί ο Βαλένσια βασικός ή αν θα έρθει από τον πάγκο. Περιμένουμε μαζεμένες τις ομάδες μέχρι ενός σημείου, κρατάμε την ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1.85.

 

133. Ολλανδία - Κατάρ (17:00)

Για τον ίδιο όμιλο, η Ολλανδία δεν έχει ενθουσιάσει μέχρι τώρα, αλλά με τους 4 βαθμούς που έχει μαζέψει της αρκεί η ισοπαλία για να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Δέχεται κριτική ο κόουτς Λούις Φαν Χάαλ, ο οποίος δεν σκοπεύει να αλλάξει σύστημα και άφησε ανοιχτό το αν και πόσο θα χρησιμοποιήσει τον Ντεπάι. Το Κατάρ το πάλεψε το ματς με τη Σενεγάλη, αλλά η ήττα 3-1 έφερε και τον μαθηματικό του αποκλεισμό. Θα ψάξει μια καλή εμφάνιση για αποχαιρετισμό στη διοργάνωση που φιλοξενεί. Η Ολλανδία το πιθανότερο είναι να μην αρκεστεί στην απλή πρόκριση, αλλά να θελήσει να εξασφαλίσει την πρωτιά. Κάτι τέτοιο θα γίνει με ευρεία νίκη, ώστε να διασφαλιστεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Εκουαδόρ. Ποντάρουμε στον άσο με ασιατικό χάντικαπ δύο γκολ σε απόδοση 1.85.

 

134. Ιράν - ΗΠΑ (21:00)

Περνάμε στον 2ο όμιλο. Το Ιράν έβαλε... βόμβα στο γκρουπ με τη νίκη του επί της Ουαλίας. Διόλου απίθανο να προκριθεί στους «16», χρειάζεται να μην ηττηθεί και η Αγγλία να μείνει αήττητη από την Ουαλία. Οι ΗΠΑ «φρέναραν» τους Άγγλους (0-0) και παρέμειναν στο κόλπο της πρόκρισης. Περνούν στα νοκ άουτ μόνο με τρίποντο. Για δύο αποτελέσματα παίζει ουσιαστικά το Ιράν. Οι ΗΠΑ μοιάζουν να έχουν ανώτερο ρόστερ αλλά κάπου τα... χαλάνε. Μεσοβέζικη λύση το σύνολο 2-3 G σε απόδοση 2.01.

 

135. Ουαλία - Αγγλία (21:00)

Ολοκληρώνουμε με το δεύτερο ματς του 2ου ομίλου. Η Ουαλία την... πάτησε από το Ιράν και πλέον χρειάζεται να κερδίσει αλλά και να έρθει ισόπαλο το άλλο παιχνίδι. Τιμωρημένος ο βασικός κίπερ Χένεσι. Η Αγγλία προβλημάτισε στο 0-0 με τις ΗΠΑ, ωστόσο κρατάει την τύχη στα «χέρια» της. Με νίκη «καθαρίζει» την πρωτιά, με «Χ» περιμένει ισοπαλία και στο άλλο ματς για να διατηρηθεί στην 1η θέση. Θα πρέπει να έρθουν τα... πάνω-κάτω για να αποκλειστεί. Σχετικά άνετη η Αγγλία, όμως υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό της και θα ψάξει τη νίκη για να βελτιώσει το κλίμα. Πάντως, η Ουαλία δεν θα πέσει αμαχητί, γι' αυτό και θα ποντάρουμε στο διπλό, αλλά σε συνδυασμό με το Under 3,5, που ανεβάζει την απόδοση στο 2.15.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα