Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 19:20

Όλα πήγαν... στραβά – ΠΑΣ Πρέβεζα vs Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-3 (pics+vid)

«Βαριά» ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε στο «Αθανασία Τσουμελέκα» ο ΠΑΣ Πρέβεζα, από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν την ίδια «ασθένεια», όπως και στο ματς του Super Cup. Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν «μπήκαν» στον αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ. Είχαν ένα καλό διάστημα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν πήραν... μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό.

 MG_2928

Σε γενικές γραμμές οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν σε «ρηχά νερά», αναφορικά με την αγωνιστική τους παρουσία, έκαναν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους και δεν κατάφεραν να απειλήσουν με μεγάλη συχνότητα την εστία του γκολκίπερ της Τσαριτσάνης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η τύχη τους γύρισε την πλάτη, τόσο στην άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημουλιά (θα βλέπαμε... άλλο ματς αν η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα), όσο και στο πέναλτι που χρεώθηκε ο Χρήστος Δήμας.

Στον αντίποδα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε δίκαια τη νίκη-πρόκριση. Χωρίς να κάνει εντυπωσιακά πράγματα μέσα στο γήπεδο, η ομάδα του Νομού Λάρισας, παρουσίασε ένα πολύ οργανωμένο σύνολο τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό (παίζει κι αυτό το ρόλο του...). Κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα, είχε πολλά τρεξίματα, ήλεγξε το ρυθμό, διέγνωσε τις αδυναμίες στο παιχνίδι του ΠΑΣ και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που δόθηκε για να απειλήσει την εστία του Πανούση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8'. Ο Πρικάκης έκανε τη σέντρα από την αριστερή πλευρά και ο Κωστούλας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανούση. Στο 13' ο Οικονόμος έγινε και πάλι απειλητικός, όταν ο Παπαγεωργίου έκανε μία μπαλιά 30 μέτρων, ο Χάμος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε μερικά εκατοστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 19', όταν ο Δημουλιάς εκτέλεσε πέναλτι το οποίο μπλόκαρε ο Νούσιας (χέρι του Κουμπούρα μέσα στην περιοχή, σε σέντρα του Καταπόδη).

Στο 33' το σουτ του Σιδέρη μέσα απο την περιοχή και στο 37' η διπλή προσπάθεια με Καταπόδη, Χουλιάρα, κόντραραν στα πόδια αμυντικών των φιλοξενουμένων, οι οποίοι «ανησύχησαν» τον Πανούση και πάλι στο 44', με μακρινό σουτ του Καραγκούνη (άουτ).

«Στραβά» ξεκίνησε για τον ΠΑΣ και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 49' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χρήστου Δήμα μέσα στην περιοχή της Πρέβεζας και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πρικάκης για το 2-0. Στο 53' ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» με διπλή προσπάθεια απεσώβησε κίνδυνο για την εστία του, σε σουτ των Παπαγεωργίου και Σκλάβου.

Την καλύτερή του ευκαιρία για γκολ την έχασε ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο 61'. Δήμας Μ., Δημουλιάς και Σιδέρης συνδυάστηκαν όμορφα, ο τελευταίος έφτασε τετ-α-τετ με το Νούσια, αλλά το πλασέ του δε βρήκε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα ο Κωστούλας πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, κάτι που δεν έγινε στο πλασέ του Κουλτσιάκη στο 71', όταν και διαμορφώθηκε το 0-3.

Ο Σιδέρης στο 85' είχε στο ενεργητικό του ακόμη ένα σουτ, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ του Οικονόμου.

  MG_2865

Διαιτητής: Κολυτάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης/Βλάσσης (Κέρκυρας)

 

ΠΑΣ Πρέβεζα (Βασιλειάδης): Πανούσης, Νίκου, Μπάτσος, Μάρκος, Δήμας Χρ., Δήμας Μ., Χουλιάρας (79' Ζήσης), Καταπόδης (82' Μπούκουρας), Ντέτσικας (60' Σκαμνέλος), Σιδέρης, Δημουλιάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣ. (Κατσάρας): Νούσιας, Παπαγεωργίου, Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Κούρδης, Τόλιος (60' Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας (69' Καρακώστας), Καραγκούνης (79' Μπάμπαλης), Χάμος.

 

 



Έκθεση εικόνων