Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 04:48

Σε τουρνουά στις ΗΠΑ αγωνίζεται η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, δοκίμασε τις δυνάμεις της, στο πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά των 25.000 δολαρίων "Sun Oaks Tennis & Fitness" στο Reading της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η 20χρονη δεν κατάφερε με συμπαίκτρια την Αμερικανίδα Erin Clark, να προκριθεί στον μεγάλο τελικό των διπλών, χάνοντας από τις Robin Andreson και Lauren Embree, με 6-4, 6-3.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μετά τον αποκλεισμό της στον 2ο γύρο των μονών από τo No7 του ταμπλό Allie Kllck (Η.Π.Α), με 6-4, 6-3, συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις της στα διπλά του τουρνουά, με παρτενέρ την Αμερικανίδα, Erin Clark.

Οι δυο αθλήτριες τα πήγαν περίφημα φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Ας σημειωθεί πως στα προημιτελικά απέκλεισαν τις Νο2 του ταμπλό Veronica Cepede Royg (Παραγουάη) και Adriana Perez (Βενεζουέλα). Στην 4άδα, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις πολύ δυνατές Αμερικανίδες Robin Anderson και Lauren Embree, χάνοντας 6-4, 6-3 σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να τις βρει και νικήτριες.

Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε τον τουρνουά στην Καλιφόρνια, ωστόσο δεν θα αποχαιρετήσει και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς θα λάβει συμμετοχή στο φοβερά ανταγωνιστικό "Tonoa Country Club" των 75.000 δολαρίων, στην πόλη Albuquerque του New Mexico. Η νεαρή Πρεβεζάνα θα αγωνιστεί στο προκριματικό ταμπλό. Στο τουρνουά θα συμμετάσχει επίσης και η Νο1 Ελληνίδα Λένα Δανιηλίδου, η οποία θα αγωνιστεί ως Νο6.

 

Πηγή: tennisnews.gr