Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 02:33

Πρεμιέρα με το... δεξί για την ΑΕ Πρέβεζας (photo)

Νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, για τη σεζόν 2013-14, έκανε η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας, επικρατώντας του Απόλλωνα Πάργας με σκορ 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Μπέκα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Παπανικολάου πριν το τελευταίο 15λεπτο του ματς.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Πάργας, χωρίς να καταφέρει να πάρει την κατοχή της μπάλας και οργανωμένα να απειλήσει το τέρμα του Κετίκογλου, είχε κάποιες φάσεις τις οποίες αν εκμεταλλευόταν θα διεκδικούσε κάτι περισσότερο στο ματς.

IMG 3389

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς, άνηκε στους φιλοξενούμενους. Στο 12' ο Κατσαούνης σούταρε δυνατά, αλλά ο Κετίκογλου μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.Η Ένωση «απάντησε» με σουτ των Δαρδαμάνη και Τριάντου (26' και 28' αντιστοίχως), από καλή θέση, που όμως δε βρήκαν στόχο.

Στο 37' ο Κώστας επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα έπειτα από διεκδικήσεις στον «αέρα» πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπανικολάου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόποτας με ατομική ενέργεια και πλασέ στο 49' (άουτ) δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ της Πάργας, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά-ψαράκι του Γκόγκα Α. έφυγε μερικά εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας της ΑΕ Πρέβεζας, στην καλύτερη ευκαιρία για γκολ, μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι.

IMG 3421

Στο 56' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι, αλλά και στο δεύτερο βοηθό, καθώς έπειτα από μπαλιά του Κατσαούνη, ο Μηλιώνης βρέθηκε σε θέση για γκολ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Μπάκος έκρινε πως ο επιθετικός του Απόλλωνα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 65' και πάλι έπειτα από κεφαλιά του Γκόγκα Α., η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 76' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μηλιώνη, εξουδετέρωσε (μπλόκαρε τη μπάλα) ο Κετίκογλου.

Η Ένωση πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 79'. Ο Κώστας σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και στην επαναφορά της ο Νάτσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 85', όταν ο Μυφτίου και ο Πάσχος έπαιξαν εξαιρετικό σε εκτέλεση «ένα-δύο» και ο πρώτος με πλασέ «έγραψε» το 2-0.

 IMG 3412

 

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Μπάρκας-Μπάκος

 

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Κετίκογλου, Πάσχος, Κώστας, Κάτσανος, Κουμπής, Τουλκερίδης, Πόποτας, Μυφτίου, Δαρδαμάνης (74' Πανταζής), Νάτσης (87' Κουτρούμπας), Τριάντος (60' Ζέρης Φ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Μουστάκας): Παπανικολάου, Μάρκος, Ντίσιος, Γκόγκα Α., Κατσαούνης, Τόρες, Γκόγκα Ε. (85' Μετάι), Αθανασίου, Βάσιος, Μηλιώνης, Λιάλιος (63' Ντάλλας).

 

 

Έκθεση εικόνων