Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 13:10

Την παραχώρηση 30 στρεμμάτων για δημιουργία σκοπευτηρίου ζητά από το δήμο Πρέβεζας ο Σκοπευτικός Όμιλος Άκτιος Απόλλων

Την παραχώρηση της δημοτικής έκτασης 30 στρεμμάτων ανάμεσα από Μιχαλίτσι και Φλάμπουρα που έχει επιλεγεί για δημιουργία σκοπευτηρίου ζητά ο Σκοπευτικός Όμιλος Άκτιος Απόλλων από το δήμο Πρέβεζας, ως ο μοναδικός σκοπευτικός όμιλος του Νομού.

“Η αίτηση αυτή του ομίλου μας , αποσκοπεί στην δημιουργία σκοπευτηρίου Ζ1 κατηγορίας. Αισιοδοξούμε ότι με τη βοήθεια των Πρεβεζάνων και του δήμου μας , να συνδράμουμε και εμείς κατά το ελάχιστο ώστε να προωθηθεί το υγιές αθλητικό ιδεώδες και η τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας” σημειώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Άκτιος Απόλλων.

Η αίτηση προς το δήμο Πρέβεζας αναφέρει:

"Αξιότιμε δήμαρχε Πρέβεζας, Πρόεδρε ΔΣ Πρέβεζας και μέλη του Δ.Σ. Πρέβεζας,

ο Σκοπευτικός Όμιλος Νομού Πρέβεζας Άκτιος Απόλλων ζητεί την παραχώρηση δημοτικής έκτασης 30 στρεμμάτων μεταξύ των Τ.Κ. Μιχαλιτσίου και Φλαμπούρων για τη δημιουργία υπαίθριου σκοπευτηρίου κατηγορίας Ζ1.

Αισιοδοξούμε να συμβάλλουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση και κοινωνική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής καθώς επίσης και του εναλλακτικού τουρισμού την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς αρκετοί αθλητές της σκοποβολής τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό συνδυάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τη σκοποβολή, γεγονός που ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό και την προσέλκυση ενδιαφέροντος για εναλλακτικό τουρισμό".