Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 10:54

Η G&K investment group αναλαμβάνει την επένδυση στη Λούτσα – Οι αυξήσεις Μ.Κ. και ο αναπτυξιακός...

Τον Μάρτιο του 2022 υπεγράφη το συμβόλαιο της μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου εκτάσεως 40.172,24 τ.μ., μετά των επ’ αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων (πρώην κατασκηνώσεις), που βρίσκεται στη θέση «Κλιμάτι», της κτηματικής περιφέρειας της Κοινότητας Λούτσας της ΔΕ Φαναρίου του Δήμου Πάργας, ανάμεσα στο Δήμο Πάργας και την εταιρεία BLACK DELTA ENTERTAINMENT SERVICES, συμφερόντων Γιαννακόπουλου-Κοταρίδη.

Η μίσθωση του ακινήτου αφορά τα επόμενα 40 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 330.000 ευρώ από την εταιρεία.

Παρ' όλα αυτά η εταιρεία Black Delta δεν υφίσταται πια, καθώς η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων την 1η Ιουνίου 2022, αποφάσισε τη μετονομασία της εταιρείας σε G&K INVESTMENT GROUP A.E. Πρόεδρος παραμένει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ διευθύνοντας σύμβουλος είναι ο Βαγγέλης Κοταρίδης. Η εταιρεία με το νέο της όνομα αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης δηλαδή, ενώ άλλαξε και γραφεία (έδρα η Κηφισιά).

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Η πρώτη αποφασίστηκε στις 24/2/2022 ύψους 250.000 ευρώ (ήταν ακόμη Black Delta η ονομασία της εταιρείας) και η δεύτερη στις 24/6/2022 ύψους 200.000 ευρώ.

Το σημαντικό για την επένδυση στη Λούτσα είναι το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει ενέργειες για να ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο 4887/2022 με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της, κάτι που σημαίνει πως το project “Λούτσα” θα είναι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του atpreveza.gr, στο επίκεντρο θα είναι και ο τομέας της ευεξίας, μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων που θα αναπτυχθούν.

Είναι μία επένδυση για την οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, καθώς εκτιμάται ότι θα ανεβάσει ποιοτικά το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο του Δήμου Πάργας.