Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 13:20

Με 11 θέματα θα συνεδριάσει την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Ζηρού

Με 11 θέματα θα συνεδριάσει, με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη, το δημοτικό συμβούλιο Ζηρού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φιλιππιάδας την Τρίτη  31 Ιανουαρίου και ώρα 19:00.

1. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων 4ου τριμήνου έτους 2022 του προϋπολογισμού του Δήμου Ζηρού οικονομικού έτους 2022.

2. Αποδοχή ποσού 61.275,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών και κατανομή αυτού στις σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, ΚΑΠ έτους 2023.

3. Διαγραφή – διόρθωση οφειλών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Ζηρού.

4. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ζηρού στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΑΝΑΜ Α. Ε. Ο.Τ.Α.

5. Παροχή γνώμης για μείωση τιμών ζώνης της χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Ζηρού, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1Α του άρθρου 41 του Νόμου 1249/1982 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Νόμου 5000/2022.

6. Παροχή γνώμης επί του σχεδίου Κανονισμού Τιμολόγησης και του σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2023 του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου (Α. Σ. Δ. Σ. Α. Π. Η.)

7. Εξέταση αιτήματος της εταιρίας Θωμάς Κιτσαντάς και ΣΙΑ Ο. Ε. για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου (κυκλοφοριακή σύνδεση) ακινήτου της που βρίσκεται στη θέση «Γιαγκούλη» της κτηματικής περιφέρειας Ριζοβουνίου Δήμου Ζηρού.

8. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. 

9. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας περαίωσης εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δημοτικής Ενότητας Φιλιππιάδας».

10. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας περαίωσης εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας εντός αναδασμού Μπόϊδας – Μαυρής».

11. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής εργασιών του έργου με τίτλο : «Βελτίωση οδών και κοινόχρηστων χώρων».

 

 Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Δήμου στο YouTube, στο σύνδεσμο : https://www.youtube.com/channel/UCucx-eW2oLLCBo065FZa04w