Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 13:09

Κινητοποίηση από τους συνταξιούχους της Πρέβεζας για δημόσια και δωρεάν υγεία

Κινητοποίηση για την υπεράσπιση και την ενίσχυση της δημόσιας και δωρεάν υγείας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας μετά από κάλεσμα των Σωματείων συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και Δημοσίου Πρέβεζας.

M79A9545

Λίγο μετά τις 12 συνταξιούχοι και εκπρόσωποι σωματείων και φορέων συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου για να διαμαρτυρηθούν και να διεκδικήσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα της Υγείας και της ακρίβειας, απαιτώντας μεταξύ άλλων την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, αυξήσεις σε συντάξεις-μισθούς, αποτροπή πλειστηριασμών, μη εφαρμογή των απογευματινών χειρουργείων, άμεση στελέχωση και χρηματοδότηση των Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας, ενώ εξέφρασαν τη στήριξή τους στους εργαζόμενους, τους αγρότες και τους φοιτητές.

M79A9537

Χαιρετισμούς απηύθυναν από το Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Πρέβεζας ο Σπύρος Νταλαούτης, από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πρέβεζας ο Μπάμπης Σοπικιώτης και από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας ο Πάνος Κυριάκης, ενώ την κινητοποίηση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κώστας Κύρλας υπογραμμίζοντας πως ο Σύλλογος θα συνεχίσει να διεκδικεί τα αυτονόητα για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας καθολικά για όλους τους πολίτες.

M79A9555

Ο κ. Κύρλας αναφέρθηκε στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Πρέβεζας και ο χώρος της Υγείας και επεσήμανε πως ο αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας θα είναι δυναμικός και συνεχής ενάντια στην πολιτική που θέλει να υποβαθμίσει και να κλείσει δομές υγείας.

Οι συνταξιούχοι υπογράμμισαν πως ο αγώνας για να μην περάσουν τα σχέδια που απεργάζονται για την ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της Υγείας θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά και αντιπροσωπεία των σωματείων συναντήθηκε με το διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας και του παρέδωσε τα αιτήματά τους.

Έκθεση εικόνων