Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 11:52

“Ανταρσία” Σαραμπασίνα - “Άδειασε” την παράταξή του και τάχθηκε στο πλευρό του Δημάρχου...

Τους νέους παραταξιακούς συσχετισμούς που πιθανότατα θα διαμορφωθούν σύντομα στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, φανερώνει η στάση του δημοτικού συμβούλου της “Δημοτικής Συνεργασίας” Παύλου Σαραμπασίνα, στην ψηφοφορία του θέματος “Αξιοποίηση ακινήτου – πρώην στρατοπέδου “Περδίκη – Πυλάδη” από τον Δήμο Πρέβεζας” στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Το θέμα τελικώς οδηγήθηκε σε αναβολή, ωστόσο ο κ. Σαραμπασίνας τάχθηκε με την εισήγηση του Δημάρχου (εκμετάλλευση για 99 χρόνια - η αντιπαροχή του Δήμου Πρέβεζας ετησίως για τη χρήση του ακινήτου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον στο ποσό των 8.640 ευρώ ποσό το οποίο δεν υπολείπεται του 5% της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου όπως αυτή βεβαιώνεται από τη Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας).

Ο κ. Σαραμπασίνας “άδειασε” την παράταξή του, η οποία τάχθηκε υπέρ της αναβολής και τάχθηκε με το μέρος του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, λέγοντας: Εγώ μετά τις διευκρινίσεις που δίνει ο Δήμαρχος θα συμφωνήσω. Όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι χτύπησαν το κεφάλι τους στον τοίχο και το έσπασαν. Όποιος χτύπησε το κεφάλι του στο Κάστρο το έσπασε μέχρι τώρα. Μετά τη διευκρίνηση ότι θα φέρει πάλι το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο εγώ συμφωνώ. Και νομίζω ότι πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι. Δεν πάμε να πάρουμε το στρατόπεδο σήμερα. Δήμαρχε δεσμεύεστε ότι θα φέρετε το θέμα; Αν ναι εγώ το ψηφίζω”.